Общи условия за ползване на електронен магазин www.innovationbg.com

Условия на договорите за покупко-продажба от разстояние между Иновейшън БГ ЕООД,гр.София,кв. Суходол, ул. Пенчо Райков 6 и лицата съгласили се с настоящите Условия за ползване наричани на кратко Потребители

Необходими условия, за да поръчате през сайта

Потребителят трябва да въведе при регистрация в сайта:

Защита на личните данни

Личните данни, които потребителите предоставят на  innovationbg.com при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Innovationbg.com гарантира, че данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Информация за продуктите,цени и доставка

Всеки продукт представен в сайта е с крайна цена с вкючено ДДС. Минимална стойност на поръчката няма. Доставката е за сметка на клиента и е на стойност 5 лева за цялата страна. При поръчка на стойност над 150 лева доставката е безплатна за цялата страна. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy™.

Поръчките в сайта се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Работното време за консултации и поръчки е от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч. Поръчаните продукти се доставят до три работни дни на посочения от вас адрес.

За връзка с нас – телефон 0885566627

e-mail:office@innovationbg.com

Рекламации и гаранционни условия

Гаранционните срокове на продукти с гаранция са описани във всеки продукт.

Продукти без гаранция могат да бъдат върнати в 7 дневен срок от датата на доставка при дефект и не са налице повреди от неправилна употреба. При замяна на дефектният продукт разходите за доставка са за сметка на Клиента в двете посоки.

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, клиентът може да се откаже от покупката и да я върне в 7 дневен срок от датата на доставка ако:

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента и в двете посоки

Други

www.innovationbg.com има правото по всяко време да променя съдържанието, цените на продуктите и начина на достъп до информацията в сайта, както и да прекрати използването на услугите при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

  eu

   През месец март 2017-та година „Иновейшън БГ“ ЕООД получава одобрение на проект „Придобиване и внедряване на система за управление на ресурсите (ERP) и ресертификация към система за управление на околната среда, съгласно международен стандарт ISO 14001:2015 в "Иновейшън БГ" ЕООДпо процедура BG16RFOP002-2.002 „ „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“ “ по ОП „Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020. Проектът ще се реализира през периода 2017-2018-та година и ще се осъществи с финансовата подкрепа от Европейсkuя фонд за регионално развитие.